Kategoriler
Haberler

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ GERMİYAN SOKAKTA DEVAM EDİYOR.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ramazan etkinlikleri kapsamında Germiyan Sokağında stand açan Kütahya İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM) Girişimcilerinden Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim IŞIK’a yapmış oldukları ürünlerden anlamlı hediye.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”7084,7083″ img_size=”500×600″][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Kategoriler
Haberler

TAŞKIN MAKSAN FİRMASINDAN YENİ EV TİPİ SERAMİK FIRINLAR

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Girişimcimiz Ramazan TAŞKIN (TAŞKIN MAKSAN) 1200 derece Seramik ve 1300 derece Seramik ve Porselen ev tipi yeni model Fırınları sipariş olarak KARAMAN’a hazır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7080″][/vc_column][/vc_row]

Kategoriler
Haberler

KÜTAHYA’NIN PATLAMIŞ MISIR VE KURU MEYVE ALANINDA TEK FİRMASI ” KİŞGEM ” DE

Kütahya İş Geliştirme Merkezi KİŞGEM’de faaliyet gösteren GÜNGÖR Gıda, Kütahyalılara patlamış mısır, kuru meyve ve meyve tozlarından oluşan ürünlerini tanıtan Muhammed Ali GÜNGÖR, Kütahya ve çevresinde alanında tek firma olarak, Ramazan etkinlikleri kapsamında Germiyan Sokağında açılan standlarda yerini aldı.

Kategoriler
Haberler

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KİŞGEM GERMİYAN SOKAĞINDA STANDLARDA YERİNİ ALDI.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tarihi Germiyan Sokakta Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri proğramında, Kütahya İş Geliştirme Merkezinde faaliyet gösteren Girişimcilerden, Matar’t Ceramik, Yılmaz Seramik, Kotiart Ahşap Tasarım, Güngör Gıda ve MDR_ADEN_ART Çini ve Seramik standlarını açmıştır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”7072,7071,7070,7069,7068,7066,7065″ img_size=”500*600″][/vc_column][/vc_row]

Kategoriler
Genel Haberler

KİŞGEM Girişimcileri İş Geliştirme Fuarına Katıldı.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]BAŞKAN IŞIK YATIRIMCILARI KÜTAHYA’YA DAVET ETTİ

Zafer Havalimanında, Komşu ile Sinerji ve Ticaret Vakti İş Geliştirme Fuarı açılışında konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık: Açılan fuarın, bölgeyi kalkındıracak ve ekonomik gücü bir araya getirecek bir buluşma olduğunu ifade etti.

Zafer Havalimanında, Zafer Bölgesi iş dünyasını bir araya getiren; Komşu ile Sinerji ve Ticaret Vakti İş Geliştirme Fuarı açıldı. Kütahya Belediyesi ile birlikte Etüd Proje Müdürlüğüne bağlı Kütahya Belediyesi İş Geliştirme Merkezi girişimcilerinin de stant açarak yer aldığı fuarda, açılış konuşmasını Kütahya Valisi Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık gerçekleştirdi.

Başkan Işık konuşmasına: Zafer Havalimanında böyle bir bölgesel etkinlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek başladı. Frig Fuarcılık ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Işık, “Bölgemizin önemli merkezlerinden birisi üzerindeyiz. Her şeyden önce 137 bin şehidimizin yattığı ve kurtuluş mücadelesinin verildiği toprakların üzerindeyiz. Bu anlamda bölgeyi kalkındıracak, ekonomik gücü bir araya getirecek, bölgenin potansiyelini; önce bölgemize, ülkemize ve dünyaya açacak bir buluşmanın olduğunu düşünüyorum. Bölgedeki dört ilimizin, Zafer Kalkınma Ajansının paydaşları olarak bir araya gelip, iş dünyasının siz değerli temsilcilerinin ekonomik, sosyal, siyasi ve fiziksel potansiyelini birleştirerek daha da büyümesi arzu ettiğimiz önemli konulardan birisi” dedi.

Başkan Işık; düzenlenen bu etkinliklerin ve fuarların, havalimanın daha etkin kullanılmasını sağlayacağını ve Zafer OSB’nin de daha kısa sürede faaliyete geçmesine katkı sağlayacağını ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti ve sözlerine son verdi.

Vali Ali Çelik ise, “Bu fuardaki amaç TR33 bölgesinde yer alan Afyonkarahisar, Uşak, Manisa ve Kütahya’nın iş hacmi ve ortak iş yapabilme alanlarını bir araya getirme ve birlikte hareket etme sinerjisini büyütmek olarak ifade edilebilir.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, kesilen kurdele ile fuarın açılışı yapıldı ve fuarda yer alan stantlar gezildi.

Fuar açılışına Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, çevre ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, ZAFER Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, iş dünyasının temsilcileri, Etüd Proje Müdürlüğüne bağlı Kütahya Belediyesi İş Geliştirme Merkezi girişimcileri, Kehribar Gıda ve Kimya, Cerart 3D Modelleme ve Real Tekno, Kütahya ve çevre illerin firmaları ile birlikte davetliler yer aldı.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7051″][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7053″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7054″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7055″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7056″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7057″][/vc_column][/vc_row]